Köln och vänsterfeministers återkommande svek mot kvinnor

Allmänt / Permalink / 0
Fler än 100 kvinnor fick sin nyårsnatt förstörd, sin känsla av trygghet urholkad och sitt förtroende för att lokal polis har beredskap/bemanning/resurser att skydda dem från sexuellt våld sönderstampat. Inte en enda kritisk feministröst. Inte en debattartikel. Inte ett blogginlägg. Gudrun Schyman som normalt sett gärna använder sin plattform för att dela kilometerlånga feministbrev om allt och inget har kommenterat med ett enda ord, "Fruktansvärt". Var är debattörer som Maria Sveland, Lisa Magnusson, Sonja Schwarzenberger och Veronica Palm?
 
Jadu Gudrun, fruktansvärt är precis vad det är - ert svek mot kvinnliga offer för sexuellt våld. SKÄMS!
 
Etablerade medier kör rubriker rubriker om "nyårsstök" häller salt i såren och det feministiska etablissemanget låtsas som att det regnar, för det är liksom inte manspreading eller könsnormativa pronomen vi pratar här, utan bara 100-nånting kvinnor som har blivit fysiskt antastade. 
 
I sociala medier sveper en våg fram som vill påminna om hur jättesämst vita cismän minsann är och att nyårsnattens sexvåldsmobb i Köln i princip är exakt detsamma som svensk snubbkultur på krogen en vanlig lördag. 
 
Tydligen är alla som fördömer sexvåldet Sverigedemokrater också. Det borde ju räcka för att täppa till truten på de flesta, no? Nåväl, låt mig i egenskap av 1agenerationens blatte upplysa er om följande:
 
1) jag röstar inte SD (varsågoda att registrera det i era åsiktsdatabaser) men tycker att såväl Ernman och Larsson är kompletta idioter. Förstår att det blir syntax error i ett vänstervridet huvud att läsa en sån sak, men bear with me.
 
2) Repetera nu efter mig: allt sexvåld är dåligt. ALLT SEXUELLT VÅLD ÄR JÄTTEDÅLIGT. Faktum är att det är så dåligt att det är en av två kvinnorättsfrågor värda att kriga för- lika lön för lika arbete är den andra. 
 
3) INGEN har sagt att svenska/tyska/västeuropeiska män INTE begår sexuella övergrepp. I det här fallet beskriver de signalement som inkommit till polisen huvudsakligen förövare av nordafrikanskt ursprung. Om det nu grusar er bild av att alla som kommer utifrån automatiskt är fria från förmåga att begå en dålig handling eller ha en taskig kvinnosyn så är det jättetråkigt, men nu är det just nordafrikanska förövare som pekas ut till största delen och då skall dessa hittas, identifieras, åtalas och straffas - inte för sin etnicitet, utan för sitt oacceptabla agerande. 
 
4) Förstår ni apologeter inte hur ni sviker flera folkgrupper samtidigt när ni hittar på ursäkter för dessa sexualförbrytare?
Först kvinnorna - för ingenting talar högre för att deras sexuella integritet inte är vatten värd än denna kompakta tystnad villkorad av att det är visst jobbigt att peka ut en viss förövare. Kommer ni ihåg hur sura alla var när Bjästa-killen som hade våldtagit en tjej blev försvarad av sina vänner som inte ville tro att han kunde begå något så grovt? Ni som tiger om Köln är inte ett dugg bättre.  
 
Nästa svikna grupp är invandrarmän (däribland min egen farsa) från kulturer där kvinnans sexuella integritet inte står högst i kurs och/eller åläggs kvinnan själv att värna med klädsel och uppförandekod. Merparten av dessa har i decennier klarat av att flytta hit alldeles utmärkt utan att ansluta sig till tafsmobbar på torg. Dessa män pissar ni på när ni säger att hela gruppen inte kan/bör dömas på samma villkor som en medelålders kritvit cisheterokarl. Fattar ni hur hela gruppen invandramän (åter igen: däribland min egen farsa med sitt suspekta utseende) kommer att bemötas - som arbetssökande, kontaktsökande, grannar, skolkamrater och medmänniskor? Genom att ge nyårsbarbarerna ett free pass cementeras idén om att vissa saknar anpassningsförmåga och att det bara är att acceptera hädanefter. 
 
5) Straffen för sexuellt våld måste skärpas och jakten på sexförbrytare måste prioriteras. En svensk syn på jämställdhet och sexuell integritet för kvinnor växer inte fram över natten - men  handling som svar på annan handling talar sitt tydliga språk.  Exempelvis borde ickefysiska närmanden, typ följa efter en kvinna på gatan/fortsätta uttala sexuella förslag efter avfärdande borde bötfällas på månadslönsnivå (tror faktiskt de flesta män kan avstå från att göra kattljud om det kostar den en månads jobb) och de som döms för fysiska kränkningar av kvinnors sexuella integritet måste i högre utsträckning dömas till rikitga fängelsestraff till skillnad från dagens skämtnivå.
 
Kära feminister,  put your money where your mouth is. Tror man på en könsmaktordning där kvinnor systematiskt förtrycks av män finns få tillfällen bättre än detta att kliva upp på barrikaderna. Var är ni? Träd fram eller erkänn att ni hatar kvinnor mest av alla. 
Till top