Vår feministiska regering

Allmänt / Permalink / 0
Det upphör aldrig att fascinera mig att svenskarna har blivit ett folk som inte reagerar när man örfilar dem bara man kallar örfilen en klapp. 
 
Det är vad man säger och inte vad man gör som väger mest. 
 
Och tyngst av alla är löftena med feministisk- som prefix. Så det är väl klart att regeringen ska förklara sig feministisk.
 
Ptja, om man med "feministisk" menar misogyn, ekonomiskt efterbliven accelerator utför närmaste stup så ja, då är den likt allt annat som är uttalat feministiskt precis som väntat: ogenomtänkt, ovetenskapligt och skadligt på lång, kort och medelfristig sikt.
 
Få se nu hur vår feministiska regerings cv ser ut såhär långt:
 
1) förortskvinnors situation framgångsrikt sopad under mattan tack vare yl om "globala strukturer"
 
2) kvinnliga dödsoffer och dess efterlevande tillplattade pga empatin omdirigerad till gärningsmannen. Extra fint när radikalfeministiskt biologiförnekande idiottänk är dödsorsaken till att börja med. 
 
 
4) Nedskärningar i antal assistanstimmar till funktionshindrade föreslås  (så mkt för alla ska med, huh) vilket påverkar alla från vårdtagarna till de assistenter som vårdar dem och de anhöriga som får hoppa in för att lösa glappen i vårdbehovet (gissa vilket kön majoriteten av de släktingar som går ner i arbetstid för att vårda anhöriga kan tänkas vara...). 
 
 
Och detta är bara ett litet axplock.
 
Självklart kommer det att flyga över huvuet på väljarna 2018, som åter igen kommer att gå rösta på den konstellation som lovar rätt men gör tvärtom, för den heliga nomenklaturen trumfar alla kännbara handlingar.
 
Det här ladet har radat upp sig för en jämställd slakt.  
 
 
Till top